Det å innrede hjemme er ofte et ganske stort prosjekt. Det kommer litt an på hva man er ute etter, men det er ingen tvil om at det er noe som hele tiden kan videreutvikle seg, og bli større enn det man innbilte seg. Et godt råd sånn sett er at man alltid bør begrense seg selv. Man bør alltid sette tydelige grenser, enten de er økonomiske, eller kreative. Det er lett at det går for langt, og da sliter man kanskje med andre ting plutselig.

Husk på de små detaljene

Når man er i gang med innredningen så er det ofte sånn at man ender opp med å fokusere på de store tingene. Man tenker på sofa, sofabord, farge på veggene hvor stor TV man skal ha. Og det er klart, dette er faktisk viktige aspekter å tenke på, og som man må gjøre på en riktig måte for å få en god helhet hjemme.

Men det er ikke noe som bør gå på bekostning av de små detaljene. For tenk bare over hvor viktige de små innredningsdetaljene er. Hvor stor forskjell en godt plassert vase kan gjøre, eller hvor viktig det er å finne det riktige teppet hjemme? Det er noe mange glemmer, og når man først kommer på det, så er det kanskje for sent til at man finner noe som passer inn med det man har gjort. 

Det er for eksempel veldig viktig å tenke på lampene i hjemmet, hvordan de skal se ut og hva slags lys man kan få ut av dem. Belysningen i et hjem er helt avgjørende, og har du ikke nok kunnskap om det så er det noe vi anbefaler at du får hjelp med.

Ta brutale valg

Gjør det enklere for deg selv. Om du er i tvil om noe, så bestem deg bare for hva du vil gjøre. Om du vil kvitte deg med noe, så gjør det. Eller, om du vil beholde det, så gjør du det også. Men jo mer tid du bruker på det, desto verre er det. Ikke for en annen årsak enn at du bare blir mer og mer frustrert.

Det er viktig å bestemme seg for hva man vil gjøre, og holde fast på det. Da har du tatt et valg, og så beveger du deg til neste problem og neste greie som må løses. Ved å være kald, brutal og veldig objektiv så kommer du faktisk til å nå bedre resultater. 

For greia er det at du aldri kommer til å være helt objektiv, det er alltid litt subjektivitet blandet inn der, men ved å se på det på en kalkulert måte, så forbedrer du i det minste dine egne sjanser. For det er klart, det er til syvende og sist du som skal være fornøyd og leve i boligen, men ved å distansere deg litt fra det så kan du fort vekk oppnå bedre resultater.

Og det er vel akkurat det du er ute etter, uavhengig måten du oppnår det på? 

Categories: Hus og hage