Det er mange gode grunner til det at man vurderer å kjøpe en ny seng. Det kan i utgangspunktet kun være fordi man ikke er helt fornøyd med den man har, samtidig som man har litt mer penger til overs. Da kan en ny seng være noe man ønsker seg, uten at det er noen spesielt stor grunn til det. Og det er jo greit nok det. 

Men så har man andre ting, som for eksempel at man sliter med søvnen og man ikke helt vet hvor løsningen kan komme fra. Dersom det er tilfellet for deg er det definitivt på tide å se etter alternativ, og se hvor man kan finne seg en god seng. Det er mange gode butikker i utgangspunktet, men det er alltid usikkerhet knyttet til det å kjøpe en på nettet. Men tar du for eksempel en titt her: https://www.bedrenaetter.no/, så er ikke det tilfellet i like stor grad. Det skal vi snakke litt mer om nedenfor. 

De selger senger som de lager selv, og Bedre Nætter er en butikk som har hatt stor suksess de siste årene i Norge. Derfor kan det være verdt din tid å se på hva de selger, og hva du som kunde kan få derfra, utenom en god seng naturligvis. 

De gode vilkårene

Selve kvaliteten på den du vil kjøpe kan du selv ta en titt på. All informasjon du trenger finnes på siden deres, og det er detaljer om fjærtetthet, fasthet og alt som er relevant i forhold til det å kjøpe en så god seng som mulig.

Poenget her er dog at du uansett ikke tar en risiko når du kjøper hos Bedre Nætter. Årsaken til det er at hos Bedre Nætter har de en 100 dagers prøveperiode på det de selger, ikke bare for senger. Det betyr at du kan teste den i over tre måneder før du bestemmer deg for om du vil kjøpe den, bytte fastheten, eller returnere den. 

Enda bedre blir det av at du også har gratis frakt til de aller fleste postnummer i Norge. Så det koster deg rent praktisk sett ingenting. Det er en utrolig verdifull greie å få når man kjøper noe på nettet, spesielt noe så viktig, og så dyrt, som en seng. Det bør i teorien gjøre det lettere for deg å velge hvilken du vil ha, og bestille den, da du ikke risikerer noe. Er den ikke for deg så returnerer du den, og det er alt.

Det at de også har prismatch hos Bedre Nætter. Det betyr rett og slett at om du finner en av dem som denne butikken selger billigere noe annet sted, så matcher de prisen for deg. Det gjør at du i teorien får den beste prisen mulig, men det er klart, du må også søke rundt på nettet for at du eventuelt skal få den billigere!

Så ta en titt, om du trenger en ny seng. Det kommer du ikke til å angre på!

Categories: Nyheter