Det er visse ting som vi alle har gjort, som vi kanskje ikke er helt klare over. Det er ikke så rart, for når man har gjort noe i flere år, så er det vanskelig å innse at det er feil. Men det kan det være, og når det gjelder sminke så er det også sannsynlig at du har gjort noen feil opp gjennom årene. Det beste er å akseptere det, og bevege seg videre, så kan du i det minste forbedre deg selv sånn sett.

Ikke smink deg i badet

Dette er noe som kanskje ikke virker veldig logisk, men du bør unngå det. Først og fremst på grunn av at du sannsynligvis har dårlig belysning, når det gjelder å sminke deg. Belysningene er sannsynligvis for gul, noe som gjør at huden din ikke blir representert på den beste måten i speilet, så du får et helt feil utgangspunkt når du skal sminke deg. 

Kjøp deg lamper som er laget for sminking, eller smink deg i et rom som har naturlig, kaldt lys. Da vil du få det beste utgangspunktet og du vil bedre se hvilke produkter du bør bruke, og på hvilken måte de passer best.

Bruk riktig verktøy

Dette er kanskje noe som virker ganske banalt, men det å bruke riktig verktøy er faktisk veldig viktig. I visse tilfeller har det ikke så mye å si, men ved andre anledninger kan det gi deg et totalt uønsket resultat. Det er kanskje uansett noe du legger merke til, at resultatet ikke har blitt som du vil.

Men da kan det hende at du ikke tenker på at produktet er riktig. For eksempel så bør du ikke bruke en øyenbrynskost som en øyenskyggekost. Du vil ikke få det ønskede resultatet ut av det, og du vil fort vekk legge merke til det også. Tenk på at de forskjellige produktene som er laget for ulike områder på ansiktet er laget for en grunn, så bruk dem!

Ikke tenk på småfeil

Tro oss, det er virkelig ingen som er så fokuserte på kvisen din som det du tror. De aller fleste ser ikke en gang at den er der, og selv om du står foran speilet og ser på den helt til den eksploderer, så er det ikke noe andre legger merke til. Du bare trøtter deg selv ut, og kan til og med bli motløs av det. Det er ikke noe du trenger i hverdagen din, for alle får kviser, det er helt naturlig og småfeil kan faktisk være litt sjarmerende.

Det er i hvert fall bedre å akseptere at man har dem, enn at man oversminker seg selv, og ser ut som en fargepalett. Det er definitivt noe folk kommer til å legge merke til, og du kommer umiddelbart til å bli mer bevisst på det. Så tenk ikke på småfeil, lær deg å leve med dem, og se på deg selv ti centimeter avstand i speilet. Det vil det ikke komme noen ting godt ut av!

Categories: Nyheter